19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Bojana Ugrešić: The Pearl kolekcija venčanica inspirisana lepotom novih početaka

IZDVAJAMO

 

Odabir savršene venčanice je magičan momenat za svaku mladu, a kada je haljina personalizovana i izrađena po meri, to svakako daje uzvišenu notu ovom posebnom danu.

 

 

Kreativna direktorka i dizajnerka brenda venčanica sa svojim potpisom, Bojana Ugrešić, predstavila je svoju najnoviju bridal kolekciju za sezonu jesen / zima 2020 koja pleni haljinama svedenog, romantičnog i senzualnog kroja. Sa elementima visoke mode, nova kolekcija venčanica inspirisana je ljubavlju, transformacijom i lepotom novih početaka, poput čudesnog rađanja bisera u unutrašnjosti školjke, na svom putu do savršenstva – od zrna peska do veličanstvenog bisera.

 

 

Kombinacijom svile, satena, najfinije čipke i tila, venčanice zrače modernom i klasičnom elegancijom, a kako bi posebnom danu dala ležernu notu, Bojana je svojim modelima dodala jedan neočekivani detalj – džepove. Pored raskošnih haljina, kolekcija je upotpunjena prelepim belim odelom svedenog i klasičnog kroja za sve nekonvencionalne mlade.

 

 

Uz bridal modele, Bojana Ugrešić je u The Pearl kolekciji po prvi put predstavila i cipele jednostavnih modela koji se mogu izraditi po narudžbini, sa ili bez detalja od najfinijeg tila.

U galeriji ispod pogledajte modele venčanica i cipela koje smo izdvojili za vas, dok komplentnu The Pearl kolekciju i informacije o cenama modela možete pronaći na zvaničnoj stranici bojanaugresic.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: M.T.

Foto: bojanaugresic.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije