4.6 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
03.02.2023.

Maven Watches Artisan satovi donose nam novi doživljaj vremena

IZDVAJAMO

 

Maven Watches je brend iz Hong Konga koji dizajnira ručne satove raznovrsnih stilova i beskompromisnog kvaliteta.

 

 

Svoje minimalističke satove izgradio na etosu kako bi sat trebalo biti u stanju da vas smiri. Dizajnirana upravo sa ciljem da u vama stvori zen, serija Artisan satova brenda Maven kombinuje aspekte minimalizma, moderne arhitekture i prirodnih tonova koji izgledaju čisto i jednostavno, ali opet dovoljno privlačno da ne poželite da skrenete pogled sa njih.

 

 

 

U stvaranje ove naizgled jednostavne i jedinstvene estetike dizajneri su uložili veliki trud dok su inspiraciju pronašli u koegzistenciji moderne arhitekture i dinamičnog prirodnog pejzaža. Dizajnirana tako dan se lako uklapa uz garderobu kao bitan deo vašeg svakodnevnog stila, Artisan serija satova kombinuje geometrijske forme s prirodnim tonovima boje kako bi stvorio elegantan i suptilan izgled vašeg zgloba.

 

 

Crpeći inspiraciju iz umetnosti, arhitekture i kreativnog dizajna, svaki Maven sat proizveden je od pažljivo biranih materijala i besprekorne izrade. Maven satovi koriste komponente najvišeg mogućeg kvaliteta, pri čemu svaki sat sadrži švajcarsku preciznost, kristalno staklo otporno na ogrebotine i pravu italijansku kožu.

 

 

 

 

 

Piše: M.T.

Foto: Maven Watches

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije