7.1 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
03.02.2023.

Oživite svoje digitalne uspomene uz novi Polaroid Hi-Print džepni štampač

IZDVAJAMO

Kada ste poslednji put razvili fotografije koje ste uslikali svojim telefonom i stavili ih u album svojih najdražih uspomena? Priznaćete – skoro nikad! 

 

 

Polaroid je predstavio Hi-Print, džepni štampač koji kanališe nostalgične instant fotografija u digitalnom svetu. Ovaj maleni uređaj napravljen za štampanje fotografija bez mastila radi po principu sublimacije boje i može da proizvede do 20 fotografija visoke rezolucije za manje od jednog minuta i krajnje je jednostavan za upotrebu! Uz to, otisci veličine kreditne kartice dolaze sa lepljivom poleđinom što vam omogućava da zalepite svoje slike bilo gde.

 

 

Elegantni uređaj podržava aplikaciju Hi-Print za Android i iOS operativne sisteme i sadrži brojne alate za uređivanje fotografija, uključujući filtere, okvire, tekst, stikere i još mnogo toga, tako da vrlo lako možete personalizovati svoje fotografije.

Ovo je prvi „instant digitalni proizvod“ koji je Polaroid predstavio nakon rebrandinga u martu 2020., i već sada se može kupiti po ceni od 100 dolara.

 

 

Foto: Polaroid

Piše: M.T.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije