19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Vaš krzneni prijatelj sada ima novo mesto za skrivanje i uživanje

IZDVAJAMO

 

Znajući da su mačke oduvek u potrazi za savršenim mestom za skrivanje i odmor, industrijski dizajner Mirko Vujičić dizajnirao je krevet za mačke “Catzz” kao elegantno rešenje za vlasnike ovih krznenih kućnih ljubimaca koji se savršeno prilagođava njovim potrebama.

 

 

Geometrijski “Catzz” krevet za mačke sastoji od pojedinačnih filcanih ploča koje se međusobno mogu povezati kako bi se stvorilo malo kućište u kojem će mace obožavati da provode svoje vreme. Materijal je izabran tako da odgovara mačjim potrebama za toplim i ugodnim okruženjem, a krevet se može transformisati u tri varijante kako bi se prilagodio ličnosti i željama vašeg krznenog prijatelja.

 

 

Ovaj modularni krevet se može lako rastaviti ukoliko ga je potrebno oprati ili transportovati. Dolazi u različitim bojama tako da se može lako uklopiti u vaš životni prostor. U sklopu kreveta nalazi se i igračka na elastičnoj žici koja može da visi sa vrha kako bi se mačke zabavljale tokom dana. Za dizajn “Catzz” kreveta za mačke, Mirko Vujičić osvojio je nagradu 2020 A’ Design Award.

 

 

 

 

Piše: M.T.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije