16 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
28.05.2022.

Stigao je novi IKEA katalog za 2021., a mi već imamo omiljene komade!

IZDVAJAMO

 

Leto se bliži kraju, a jedina stvar koja će nam pomoći da to lakše prebrodimo je činjenica da nam u ovo doba godine stiže novi IKEA katalog! Za sve ljubitelje skandinavskih enterijera ovo je veliko izdanje na koje čekamo skoro čitavu godinu!

 

 

Prelistavajući novi katalog online, primetili smo da je naš voljeni švedski brend za uređenje doma ovoga puta dostigao vrhunac novim proizvodima i idejama i tako postao sjajan izvor inspiracije za svakog ko želi da preuredi ili osveži svoj dom.

 

 

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga ujedno je i jubilarno jer naša omiljena publikacija obeležava 70. rođendan, budući da je prvi katalog je objavljen u Švedskoj 1950. godine! Kako bi mu pružila posebnu notu, IKEA je ovaj put katalog pretvorila u inspirativni priručnik prepun saveta prilagođenih budžetu, praktičnim idejama, novim uzbudljivim proizvodima i na taj način pokazala kako uređenje doma može biti jednostavno i svima dostupno.

 

 

Pored toga, ovo izdanje se fokusira na održivost i primećujemo mnogo održivije materijale poput drveta, ratana, recikliranog pamuka i lana. Takođe ove godine IKEA nam donosi proizvode sa mnogo više boja, istovremeno ne odstupajući od neutralnih skandinavskih tonova koji njhove komade čini prepoznatljivim.

 

 

Sigurni smo da ćete na svakoj stranici kataloga pronaći pregršt pristupačnih rešenja, novih zanimljivih proizvoda i inspiraciju kako biste svoj dom učinili udobnijim, funkcionalnijim, održivijim i lepšim.

U nastavku pogledajte šta smo izdvojili kao svoje favorite za svaku prostoriju!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: IKEA
Piše: M.T.

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije