13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Probudite umetnika u sebi novom Vans U-Color kolekcijom

IZDVAJAMO

 

Kao omaž osamdesetim i devedesetim kada su skejtborderi oslikavali svoje patike markerima i flomasterima, Vans je predstavio posebnu kolekciju pod nazivom U-Color kojom vas poziva da budete kreativni i sami redizajnirate svoje nove vansice.

 

 

Kompanija je od svojih klasičnih modela patika Era i Slip-On stvorila savršena platna za one koji vole da boje. Uz potpuno beli materijal, svaka patika ima prelepo dizajniran štamparski otisak koji Vans želi da obojite i tako patikama date svoj lični pečat.

 

 

Era model sada je prekriven belim platnom sa kariranom mrežicom koja vam pruža veliki broj mogućnosti za šaranje, a tu je još jedan par platnenih patika sa crno belim cvetnim dezenom koji možete ukrasiti svojim omiljenim bojama. Na bočnoj strani đona kariranog para nalazi se natpis „Custom made by…“, što vas dodatno podstiče da budete kreativni i na kraju ostavite svoj potpis.

 

 

Slip-On model prekriven je tradicionalnim dizajnom flash tetovaža koji sadrži lobanje, buldoge, zvezde i još mnogo toga, a služi kao idealna podloga za obilje boje. Uz ovaj model savršeno ide i ranac sa štampanim otiskom koji je takođe inspirisan tetovažama. Sva tri para Vans U-Color patika prodaju se po ceni od 55 dolara, a za sada se jedino mogu kupiti na Vans web stranici.

 

 

 

 

 

Foto: vans.eu
Piše: M.T.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije