13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Vila Talamo: Najbolje čuvana tajna pod suncem Toskane

IZDVAJAMO

 

Nepregledni maslinjaci i vinogradi, valovita brda i slikoviti gradovi – Toskana je jedno od onih mesta u koje ćete se na prvi pogled zaljubiti i iznova vraćati.

 

 

Ako maštate o odmoru u mirnom kutku raja, uputite se do Vile Talamo, mirne seoske vile okružene veličanstvenim toskanskim pejzažom. S pogledom na toskanska brda i smaragdne plaže, Vila Talamo je savršena oaza u kojoj će svaki minut odmora biti kao u bajci.

 

 

Smeštena u Fonteblandi u regionu Toskana, na 20 km od Orbetela, ova ljupka rezidencija iz 18. veka okružena predivnim vrtovima i tirkiznim Tirenskim morem bez sumnje će vam pružiti autentično iskustvo Toskane o kakvom ste oduvek sanjali.

 

 

Sa samo nekoliko soba, elegantno opremljenih u toskanskom stilu, sa mekim paletama boja i tradicionalnim mediteranskim dekorom, boravak u ovoj vili neprocenjivo je iskustvo. Vila poseduje ogromu terasu i vrt sa paviljonom okruženim zelenilom, čempresima i borovima među kojima se nalazi šarmantno opremljen kutak za ispijanje prve jutarnje kafe ili domaćeg toskanskog vina dok uživate u panorami Mediterana na ružičastom horizontu.

Sa svojim prekrasnim vrtovima, mediteranskim enterijerom i privatnom plažom, Vila Talamo je idealno mesto za odmor tokom cele godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: villatalamo.com
Piše: M.T.

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije