13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Neka i vaš dom zamiriše na magični i rustični Mediteran!

IZDVAJAMO

Dekorativna kućna keramika Fornasetti drugo je ime za elegantan arty luksuz sa prizvukom Mediterana, dok mirisne sveće sa ovim potpisom predstavljaju intrigantan praznik za čula koji će u prostor uneti dodir elegancije i sofisticiranog prestiža.
U saradnji sa japanskim modnim brendom Comme des Garçons iznedrio je ‘’Comme des Fornà’’ mirisnu sveću koja će zasigurno postati novi predmet žudnje i vašeg životnog prostora.
Sveća izlivena u ručno rađenoj i dekorisanom porcelanu kreiranom prema radovima italijanskog dizajnera i vajara Piera Fornasetija, donosi nam potpisni ‘’Otto’’miris inspirisan aromama Mediterana i baštom porodičnog doma kultnog umetnika. Kroz miris se prepliću drvenaste note timijana, divlje breze i kedrovine, dok njegovu završnicu upotpunjuje raskošna svežina lavande stopljena sa diskretnim dodirom irisa.
Sveća je izrađena od 100% biljnog voska koji obezbeđuje ravnomerno sagorevanje i difuziju mirisa. Dolazi u crno-beloj porcelanskoj posudi s poklopcem ukrašenim “polka dot” uzorkom i grafičkim prikazom jarko crvenih usana Line Kavalieri, večne inspiracije legendarnog stvaraoca čije je stvaralaštvo obeležilo italijansku i evropsku umetnost prve polovine 20. veka.
Ukoliko ste i vi poželeli da svoj dom obavijete rustičnom nežnošću mediteranskog vrta, ovo je mesto na kojem vas čeka vaš mirisni Fornasetti home decor detalj!
A.T.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije