35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Na bajkovitom Visu postoji vila u kojoj želimo da provedemo ostatak leta

IZDVAJAMO

 

Iako sezona godišnjih odmora uveliko traje, situacija sa pandemijom, nažalost, ne jenjava i menja se iz časa u čas.

Svi oni željni mora, soli, peska i sunca ovog leta mogu putovati u susednu Hrvatsku budući da su granice za turiste iz Srbije otvorene, dok je ulazak moguć jedino uz negativan test na korona virus. Kako Hrvatska krije neka od najlepših ostrva, već dugi niz godina Vis je jedna od omiljenih destincija za sve one koji žele miran odmor na malom ušuškanom ostrvu.

 

 

Ostrvo Vis je mesto gde je priroda ostala izvorna i netaknuta, a pravi duh Jadrana sačuvan od velikog broja turista. U netaknutim krajolicima na ovom najudaljenijem dalmatinskom ostrvu okruženom kristalno čistim Jadranskim morem, kriju se divne kamene kuće koje ovom mestu daju poseban šarm.

Kamena kuća za odmor koja nam je privukla pažnju je Villa Lemon & Mint, prelepa vila smeštena u starom delu Komiže u neposrednoj blizini mora. Sva u kamenu i stolariji boje mente, vila se prostire na 100m2 i može primiti i do 7 osoba što je čini idealnom za porodični odmor ili letovanje u krugu prijatelja.

 

 

Villa Lemon & Mint uređena je tako da vam ništa nijednog trenutka neće zafaliti. Drveni elementi koji preovlađuju enterijerom daju joj toplinu doma, dok se pastelno plavi i zeleni detalji savršeno uklapaju u mediteransku atmosferu kojom odiše ovo ostrvo. Ukoliko još uvek ne znate gde ćete putovati ovog leta, nadamo se da smo uspeli makar malo da vam približimo atmosferu ove šarmantne vile i čarobnog ostrva Vis, i tako pomogli u donošenju odluke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: M.T.
Foto credit: booking.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije