6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

CamperLab donosi nam klasične siluete u avangardnom izdanju

IZDVAJAMO

U skladu sa željom brenda da istraži kontradikcije – klasične siluete i nekonvencionalne teksture, novi kreativni direktor Ahil Ion Gabrijel vodi CamperLab u novu eru svojom kolekcijom za jesen/zimu 2020.

 

 

Sofisticirana i šarena CamperLab kolekcija neguje jednostavni i nadrealistični stil koji je zaštitni znak ovog španskog brenda i uključuje čizme, patike, derbi cipele, ženske potpetice i još mnogo toga, prikazujući novi koncept koji istražuje klasične elemente kroz prizmu mediteranskog nasleđa.

Iz kolekcije izdvajamo siluetu slojevite konstrukcije “Simon” inspirisanu trčanjem, koja spaja retro estetiku sa prepoznatljivim četvrtastim dizajnom, a dostupna je u crvenoj, žutoj i zelenoj boji. Tu su i otmene patike pod nazivom “Ground” čiji je đon razvijen u saradnji sa kompanijom Michelin što im daje smeli izgled. “Chelsea” čizma izrađena od vrhunske kože sa OrthoLite podlogom dostupna je u crnoj, živopisnoj crvenoj i žutoj boji, dok model “Juanita” redefiniše žensku potpeticu dajući joj neobičnu, sofisticiranu teksturu.

Čitava kolekcija će biti dostupna od septembra na CamperLab web stranici, kao i u svim prodajnim mestima širom sveta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije