16 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
28.05.2022.

Analog vam pomaže da povećate produktivnost i odredite prioritete

IZDVAJAMO

 

Budući da većina nas radi od kuće, često se dešava da izgubimo pojam o vremenu koje provedemo za radnim stolom, dok granice između poslovnog i privatnog života skoro i da ne postoje. 

Zbog toga sve više počinjemo da cenimo svoje vreme i postajemo svesni činjenice da je dobra organizacija ključ produktivnosti.

 

 

Verovatno ste do sada imali prilike da isprobate nove aplikacije i sisteme koji obećavaju poboljšanje produktivnosti, ali čini nam se da održavanje i upravljanje istim iziskuje dosta vremena. Na kraju se uvek vratimo dobroj staroj olovci, papiru i jednostavnoj to-do listi obaveza, i upravo iz tog razloga nam je Analog sistem toliko privlačan.

 

 

Dizajniran kao fizički pratilac digitalnih alata poput Slack-a i Google kalendara, Analog je tu da nam pomogne da odredimo prioritete, kako za danas, tako i za neko buduće vreme. Analog ima dve komponente i sadrži tri pakovanja kartica za period od mesec dana koje su  lepog dizajna sa zaobljenim uglovima i štampane na glatkom papiru.

 

 

Svako pakovanje sadrži 35 Today kartica (da biste pratili zadatke koje bi trebalo obaviti tog dana), 10 Next kartica (da biste pratili zadatke koje je potrebno obaviti, ali ne odmah), i 5 Someday kartica (da biste pratili svoje dugoročnije ciljeve i ideje koje nemaju rok). Na poleđini svih kartica je jednostavan dizajn sa tankim linijama za unošenje beleški i ideja. Druga komponenta je drveni držač koji čuva sve vaše kartice i drži jednu Today karticu u uspravnom položaju kako biste u svakom trenutku imali pred sobom pregled svojih dnevnih zadataka.

Krajnji zaključak – Analog sistem je briljantan u svojoj jednostavnosti i uz njega nam više neće biti potrebne napredne aplikacije ili vrtoglavi rokovnici da bismo ispunili svoje zadatke i ciljeve. Analog starter kit je dostupan na sajtu Kickstarter po ceni od 69 dolara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije