6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Bang & Olufsen BeoPLAY E8 Sport On Edition – Sport i muzika nikad bolje nisu išli zajedno

IZDVAJAMO

Za mnoge koji se bave sportom, kako profesionalno tako i rekreativno, muzika je oduvek bila sastavni deo treninga. Ne samo da nas muzika bolje motiviše, već je naučno utvrđeno da prava muzička podloga može značajno doprineti postizanju boljih performansi, a time i boljih rezultata i većim efektima treninga.

 

Vođeni zajedničkom vizijom, danska audio kompanija Bang & Olufsen i švajcarski sportski brend On imali su za cilj da na poseban način povežu kvalitetan zvuk sa pratećom sportskom opremom i tako razvili nove BeoPLAY E8 Sport On Edition slušalice uparene za Cloudboom patikama. BeoPLAY E8 Sport On Edition slušalice dolaze sa jedinstvenim kompaktnim bežičnim kućištem za punjenje koje spaja materijale iz sportskog univerzuma, poput gume i teksturiranog silikona sa posbno dizajniranim Bang & Olufsen slušalicama od eloksiranog aluminijuma otpornog na koroziju.

 

 

 

Cloudboom model patika je nastao uz pomoć saveta elitnih sportista koji znaju šta je potrebno da istrčite svoj najbrži maraton ikada. Istovremeno silueta Cloudboom patika odlikuje se minimalističkim dizajnom i maksimalnim performansama što je suština urezana u DNK švajcarskog brenda On, a istovremeno i princip koji ovaj brend deli sa Bang & Olufsen audio kompanijom.

Bang & Olufsen BeoPLAY E8 Sport On Edition biće dostupan po ceni od 350 evra, dok će On Cloudboom patika koštati 199 evra.

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije