13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Odmor u kutiji – IKEA želi da vidite svet iz sopstvenog doma

IZDVAJAMO

S obzirom da su planovi za putovanja ove godine otkazani zbog trenutne pandemije, mnogi su ostali uskraćeni za uživanje na zasluženom odmoru. Ali šta ako vam kažemo da sada možete da donesete omiljenu destinaciju u svoju dnevnu sobu?

 

 

Kako bi zaobišli neizvesnost situacije u kojoj se nalazimo i stvorili bolji svakodnevni život za sve, IKEA ima pametno rešenje pod nazivom „Odmor u kutiji“, koje će nam omogućiti putovanje bez putovanja i napuštanja sigurnosti naših domova.

 

 

Svaka kutija sadrži pažljivo odabrane predmete za postavljanje scene uključujući jastuke, posuđe, sveće i umetnička dela inspirisana destinacijama kao što su Tokio, Pariz, Maldivi i Turska, a tu su čak i predlozi pesama, preporuke za filmove i recepti koji će upotpuniti vaš doživljaj. Zahvaljujući setu „Odmor u kutiji“ ljudi će uploviti u kulturu poznatih destinacija, ostajući sigurni u svojim domovima i bez pribegavanja virtuelnoj verziji stvarnosti. Jednom kada raspakujete svoj IKEA set prepustite se čarima Kapadokije posmatrajući svitanje sa svog prozora ili uživajte u pariskom doručku na svojoj terasi uz melodiju šansona i prepoznatljiv glas Edit Pijaf.

IKEA set kutije se za sada jedino mogu kupiti u Dubaiju, ali nadamo se da će uskoro biti dostupne svuda svetu, jer i mi smo željni putovanja!

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije