13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Core Meditation je džepni guru koji vam pomaže u poboljšanju mentalnog zdravlja

IZDVAJAMO

Mnogi su imali prilike da se uvere u delotvornost meditacije i posvedoče njenom blagotvornom uticaju na mentalno zdravlje, a da bi meditacija imala efekta, kao za sve u životu, neophodni su rutina i posvećenost.

 

 

Međutim, usled nedostatka slobodnog vremena, poslovnih obaveza i drugih životnih okolnosti lako može doći do gubitka motivacije i ispadanja iz koloseka. Za sve one koji žele da se u potpunosti posvete meditaciji sada je tu Core, mali uređaj jednostavnog dizajna koji prati vaš ritam i varijabilnost otkucaja srca kako bi vam u realnom vremenu dao povratne informacije o vašim seansama meditacije.

 

 

Uređaj ima instaliran program za mentalni wellness i kao što trenirate bilo koji mišić u telu kako biste poboljšali svoje fizičko zdravlje, Core Meditation Trainer vam pomaže da trenirate mozak poput mišića radi poboljšanja mentalnog stanja. Koristeći vibracije koje su nalik predenju mačke i vežbe disanja ovaj džepni guru takođe pomaže anksioznim osobama da se lako vrate u fokus.

 

 

Core pruža sadržaj kreiran od strane stručnog i obrazovnog tima, kao i uglednih muzičara koji će vam pružiti potpuno meditacijsko iskustvo. Ovo uključuje originalne zvučne snimke, numere za treniranje disanja i meditacije dok vas treneri vode kroz svaku vežbu. Tokom trajanja seanse Core uređjaj držite u svojim rukama da biste pratili varijabilnost srčanog ritma što je vodeći pokazatelj stresa, dok je puls pokazatelj vašeg kardiovaskularnog zdravlja i nivoa stresa. Ovi biometrijski podaci razlikuju se od drugih programa meditacije i daju vam zaokruženu analizu vašeg napretka.

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije