13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

OPPO Band – Pamenta narukvica atraktivnog dizajna

IZDVAJAMO

Italijanski dizajner Andrea Ponti udružio se sa brendom OPPO u dizajniranju prve pametne narukvice koju je proizveo kineski proizvođač pametnih telefona. OPPO je poznat po svojim vrlo inovativnim pametnim telefonima, sofisticiranom dizajnu, okom za detalje i materijale.

 

 

Pristup ovog brenda zasnovanog na integraciji najnovijih tehnologija i industrijskog dizajna, inspirisao je koncept OPPO Band narukvice, nosivog uređaja dizajniranog tako da odgovara svima i u svakoj prilici. OPPO pametna narukvica dostupna je u dva modela: OPPO Band i OPPO Band Style. OPPO Band ima gumenu traku koja neprimetno obuhvata uređaj, što je čini savršenom za sportske aktivnosti na otvorenom. OPPO Band Style odlikuje stilizovani plutajući dizajn gde uređaj izgleda kao da levitira unutar poliranog prstena od nerđajućeg čelika i kao takva, ova narukvica je idealna za sofisticirani izgled svakog dana.

 

 

Ostale funkcije uključuju obaveštenja o pozivima, porukama i aplikacijama, vremensku prognozu i muzičke kontrole. Životni vek baterije je čak 14 dana, a baterija se može ponovo napuniti u roku od 1,5 sata. OPPO Band objedinjuje atraktivan dizajn, napredne funkcije praćenja aktivnosti i dinamično iskustvo kako bi se korisnicima omogućio zdraviji i održiviji način života.

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije