14.6 C
Belgrade
12.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
28.05.2022.

Under Armor SportsMask učiniće treninge na otvorenom udobnijim i bezbednijim

IZDVAJAMO

Dok se nastavlja rasprava o tome da li je neophodno nositi masku za lice tokom vežbanja, američki brend sportske opreme Under Armour dizajnirao je specijalnu masku za profesionale sportiste i za sve one koji žele da vežbaju i treniraju, istovremeno čuvajući sebe i druge.

 

 

UA SPORTSMASK je vodootporna maska za višekratnu upotrebu i sastoji od tri sloja – svaki posebno dizajniran da pruži ugodnije iskustvo tokom vežbanja. Prvi uključuje vazdušne džepove za bolji protok vazduha. Drugi je sačinjen od takozvane “open-cell” pene koja omogućava dovod vazduha, ali otežava prolazak vlage i respiratornih kapljica. Maska je upotpunjena trećim slojem, odnosno tkaninom koja prija koži i sprečava pregrevanje, dok posebna tehnologija kojom je ovaj sloj tretiran sprečava rast i širenje bakterija.

 

 

Zbog svojih vrhunskih performasni UA SPORTSMASK bila je rasprodata samo 30 minuta nakon puštanja u prodaju, ali svi ljubitelji fitnesa koji želite da naručite svoj primerak, ne brinite! Maska će biti dostupna tokom jula i to u četiri veličine, za sada jedino u crnoj boji, dok će se modeli u drugim bojama predstaviti kasnije ovog leta i na jesen.

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije