23.1 C
Belgrade
22.8 C
Zagreb
18.8 C
Sarajevo
27.05.2022.

“Pebble OTHERWARE” set za ručavanje – recite zbogom plastici za jednokratnu upotrebu!

IZDVAJAMO

Sa željom da ostanemo bezbedni, zdravi i održivi u modernom svetu, svakodnevno nas savetuju da koristimo sopstveni čist pribor za jelo umesto opcija za jednokratnu upotrebu koje se trenutno nude usred pandemije koronavirusa.

Razvijen kao odgovor na sve veće pretnje životnoj sredini izazvane plastikom za jednokratnu upotrebu, “Pebble” je kompaktan i prenosiv pribor koji uključuje nož, viljušku, kašiku, slamčicu i štapiće. Kutija je napravljena od recikliranih CD-ova, dok su drške napravljene od reciklirane ambalaže.

 

 

“Pebble OTHERWARE” rezultat je saradnje kompanije Pentatonic koja se ponosi svojom kružnom ekonomijom, i kreativnog kolektiva “i am OTHER” čiji je osnivač niko drugi do svestrani umetnik – Farel Vilijams koji pored svoje bogate muzičke karijere ima vremena čak da dizajnira patike, stambene objekte i setove i ekološke setove za ručavanje. “Pebble” set služi kao alternativa plastičnim slamkama i plastičnom priboru za jednokratnu upotrebu i pogodan je za pranje u mašini za sudove. 

 

 

Kako će sav plastični pribor za jelo, tanjiri i slamke za jednokratnu upotrebu biti zabranjeni širom EU 2021. godine, ovo je idelana prilika da zrgabite svoj “Pebble” set po ceni od 59 dolara i obezbedite sopstveni mir u pogledu lične higijene.

 

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije