19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Krenite na virtuelno putovanje na Kapri pod kormilom brenda Chanel

IZDVAJAMO

Svake godine u maju najpoznatije svetske modne kuće organizuju revije na dalekim destinacijama u sklopu kojih predstavljaju najnovije Cruise kolekcije. Chanel je tako za ovogodišnju destinaciju odabrao Kapri – međutim, zbog trenutne pandemije COVID-19 virusa, brend se odlučio za alternativniji način predstavljanja svetu svoju novu Cruise 2020/21 kolekciju i to preko svojih kanala društvenih medija i veb stranice.

Pod imenom „Balade en Méditerranée“ što znači „putovanje oko Mediterana“, video predstavlja kolekciju inspirisana dražom legendarnih glumica 1960-ih koje su leta provodile na italijanskoj i francuskoj rivijeri. Kao takvi, komadi su dizajnirani s lakoćom transformacije i kohezivnošću – midi suknje se mogu nositi kao haljine, dok su šifonske jakne spremne za plažu za preko bikinija i pogodne za večernje izlaske uparene sa farmerkama i aksesoarima.

 

 

Istaknuti komadi najnovije kolekcije uključuju kožna odela u predivnim nijansama ružičaste boje, kao i nezaobilazni tvid i traperice širokih nogavica. Aksesoari u vidu pojaseva i lanaca takođe su vanvremenski investicioni komadi koji se mogu nositi u leto koje traje zauvek. Chanel Cruise 2020/21 kolekcija predstavlja romantično krstarenje Mediteranom, inspirisano ostrvima, mirisom eukaliptusa, ružičastim nijansama bogumile.

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije