13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

adidas Originals 4D patike – Revolucionarne u svakom smislu!

IZDVAJAMO

Prepoznatljive po svom mint zelenom isprepletanom đonu, adidas 4D patike samo su jedan od primera sposobnosti nemačkog brenda da ostane na prvom mestu kada je pitanju inovativna tehnologija u dizajniranju patika.

Adidas 4D model nesvakidašnjeg izgleda hvaljen je pre svega zbog svoje “Aero Green” baze koja predstavlja složenu mrežastu strukturu napravljenu od svetlosti i kiseonika. Koristeći podatke o performansama sportista koji su prikupljani čak 17 godina, adidas je uspešno dizajnirao 4D model patika koje su precizno podešene za optimalnu podršku, udobnost i stabilnost.

 

Iako je saradnja između adidasa i Farela Vilijamsa započela još 2016. godine, kao dobro uigran tim nedavno su predstavili dva dugo očekivana modela gde je revolucionarni đon uparen sa ljubičastim i maslinasto zelenim gornjim delovima sa novim detaljima u vidu šavova.

Serija modela za trčanje adidas ZKS, prvi put se pojavila osamdesetih godina prošlog veka i takođe je bila revolucionarna za svoje vreme, kombinujući sportsku nauku i nosivost. adidas, inovan u svakom pogledu, odlučio je da malo unapredi ZKS model 4D tehnologijom, a kao rezultat dobili smo patiku retro izgleda futurističkih performansi. 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije