11.7 C
Belgrade
13.9 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
05.10.2022.

Atamansha – modno ogledalo hrabre i autentične žene

IZDVAJAMO

Slobodan modni izraz u kom se susreću odvažnost, senzualnost i modni futurizam karakteristike su koje bismo pripisali domaćem dizajnerskom imenu Atamansha, čiji jedinstveni komadi predstavljaju omaž autentičnosti, sve ređoj i dragocenijoj u današnejm svetu brzih brendova i modne uniformisanosti.

Iza brenda Atamansha stoji mlada i talentovana kreatorka Ružica Nestorov koja se modnoj javnosti predstavila 2018. svojom  prvom revijom autorske mode, našavši se među 5 najperspektivnijih dizajnerskih imena u Srbiji.

U srcu Atamansha brenda nalazi se žena nesputanog duha, odvažna i borbena Slovenka čiji se jednako ekstravagantni i senzualni stil odevanja elegantno prepliće sa savremenom urbanom estetikom.

Atamansha je sinonim za maštovitost, individulanost i odvažnost koja je potrebna za izlazak iz rutine i iskorak u prostranstvo novih modnih mogućnosti, dok poslednja kolekcija koja nosi naziv Galina savremenu odeću strogih formi, ooplemenjuje neočekivanim elementima kozačke nošnje i slovenskih ornamenata.

Materijali od kojih nastaje Atamansha odeća birani prema najvišim kriterijumima kvaliteta i namerom da onome ko ih nosi pruže neprevaziđeni osećaj prijatnosti, dok je dodatna udobnost zagarantovana personalizovanom izradom komada.

Prelistajte galeriju u kojoj vas čeka naša selekcija Atamansha brenda čiji Instagram profil možete zapratiti ovde.

 

 

 

 

 

Ana Končar

Photo: Atamansha

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije