6.1 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
19.04.2021.

Kako je Sunđer Bob Kockalone spojio Netflix i Nickelodeon?

IZDVAJAMO

Da su dečiji crtani filmovi postali jedno od najkonkurentnijih polja u svetu biznisa, uverio nas je dogovor koji je nastao između dve velike kompanije, Netflix-a i Nickelodeon-a.

Naime, Nickelodeon će na osnovu višegodišnjeg ugovora podržati Netflix, dajući mu podršku da se izbori sa nadolazećom konkurencijom Disney Plus.

Ovo partnerstvo biće zasnovano na muzičkom projektu, a sam projekat vredan je više od 200 miliona dolara. “Sledeći korak napred za Nickelodeon je da nastavak širenja sadržaja naših usluga van linearnih platformi, a kao jedno od ključnih puteva ka tom uspehu nam je partneretvo sa produkcijom Netflix”- izjavio je Brian Robbins, predsednik Nickelodeon-a.

Netflix je povećao proizvodnju filmova za decu i drugih animiranih sadržaja, ne bi li nadoknadio Diznijevo napuštanje ove sfere usluga, dok će Disney Plus sada pokrivati Disney, Pixar, Marvel, HBO, Star Wars i National Geographic.

“Nikelodeon je stvorio mnoštvo likova koje deca vole. Radujemo se što ćemo ispričati potpuno originalne priče koje preispituju i proširuju svetove u kojima žive.”- izjavila je za New York Times Melisa Cobb, potpredsednica Netflix-a za animaciju.

Još jedna uzbudljiva vest u svetu Sunđera i borbe za presto dečijih filmova je da film zasnovan na Nikeloden TV emisji Sunđer Bob Kockalone dolazi na veliko platno. U ovom filmu Sunđer i Patrik kreću u akciju kako bi spasili puža Garija koji je otet od Posejdona i odveden u izgubljeni grad Atlantik. Film u bioskope dolazi 22. maja 2020.

Autor: Marija Maksimović

Izvor: https://www.nytimes.com/ https://hypebae.com/
izvor slika: instagram, Nickelodion stranica

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije