Ne propustite Dane zdravlja u tržnom centru Delta City

od Imaginarijum 0

Manifestaciji DANI ZDRAVLJA”, pod sloganom ZAJEDNO KA ZDRAVLJU, održaće se četvrti put po redu, 8.  i 9. novembra (petak i subota) u Delta City Šoping mol-u, od 10h – 22h. 

U prijatnom ambijentu posetioci će biti u mogućnosti da se konsultuju sa stručnjacima i dobiju korisne savete o prevenciji i poboljšanju vlastitog zdravstvenog stanja i zdravlja svoje porodice. Želja organizatora je da posetiocima obezbedi korisne informacije, edukaciju i razvijanje zdravih navika ka unapređenju zdravlja.

Na manifestaciji će se predstaviti najkvalitetniji proizvodi i usluge koji su dostupni na našem tržištu, i koji zdravlje stavljaju na prvo mesto.

Posetioce će imati prilike da besplatno provere status minerala i vitamina,krvni pritisak, pregledaju kožu i isprobaju merenje najpreciznijim analizatorom strukture tela

Manifestacija DANI ZDRAVLJA” kreirana je sa ciljem da pruži odgovore na sva pitanja u vezi sa prevencijom, konzumiranjem zdravih proizvoda i motivisanjem posetioca da samo primenom zdrave ishrane, proverenih i zdravih proizvoda i preparata možemo uticati na poboljšanje svog zdravstvenog stanja i izgleda.

Posetioce očekuju korisni saveti stručnjaka, atraktivni popusti i pokloni i bogat edukativni program naših gostiju!

Zajedno ka zdravlju na DANIMA ZDRAVLJA!

 

 

Share This: