6.7 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
19.04.2021.

Održana digitalna konferencija za influensere „The Army Of Me“ powered by Farmasi

IZDVAJAMO

Digitalna konferencija posvećena influenserima pod nazivom „The Army Of Me“ powered by Farmasi okupila je prethodnog vikenda u Kombank dvorani brojne beauty influensere, ali i sve one kojima je u fokusu online promocija raznih proizvoda i usluga. U organizaciji kozmetičkog brenda „Farmasi“ i pod sloganom Your Vibe, Your Tribe predavači su predstavili inspirativne primere i uspešna rešenja iz svog poslovanja kako bi influenseri, ali i brandovi postigli svoj puni tržišni potencijal u eri digitalne komunikacije.

Konferenciju je otvorio direktor prodaje za „Farmasi Srbiju“ Darko Žabić, koji se kratko osvrnuo na važnost digitalnog marketinga iz perspektive brendova i tržišta.

O tome koliko je bitan sadržaj, estetika profila i kontinuitet u influenserskom radu govorio  je Dino Tutundžić, osnivač „Mudrolija sa Twitter-a“. Po kom principu brendovi i agencije biraju influensere i koji su to najkorisniji alati za saradnju sa njima pojasnila je Jasmina Krstić Latinović, PR manager „ProPR agencije“ i autor bloga „Prikazi Stvarnosti“.

Marko Burazor

Šta nesvesno otkrivamo o sebi na osnovu govora tela, postavljajući foto i video sadržaj na društvenim mrežama, okupljenima je otkrio Marko Burazor, dugogodišnji trener iz domena komunikacija i poslovnih veština. Korisne savete o kreiranju sadržaja za Facebook i Instagram oglašavanje objasnio je Ivan Bildi, poznati digital marketing i biznis strateg, dok je savete o haštagovima i aplikacijama za obradu foto i video sadržaja približila Ana T. Dimitrijević, iz agencije „Angel Solutions“. Za kraj konferencije Dragan Varagić, dugogodišnji strateg e-poslovanja, govorio je o tome koliko je važno, pored društvenih mreža, razvijati i sopstveni blog.

Dino Tutundžić

– Ovo je prva konferencija ovog tipa u organizaciji „Farmasi Srbija“ na kojoj su pozvani imali priliku da dobiju potpuno besplatnu edukaciju, za koju se nadamo da će nam svima pomoći u ostvarivanju novih modela saradnje.

Darko Žabić, Farmasi

„The Army of Me” je i nastao kao projekat koji ilustruje našu svest o značaju digitalnih medija, ali i kao izraz zahvalnosti svima koji na društvenim mrežama prate Farmasi – istakla je Aleksandra Vižin, direktorica marketinga za Farmasi Adriatic regiju.

Ana Dimitrijević

Nakon predavanja u okviru networking zone predavači su  strpljivo odgovarali na dodatna pitanja učesnika konferencije svesni svi činjenice da je znanje osnov napretka.

Više o konferenciji  možete pronaći na thearmyofme.com,  a možete posetiti i službenu stranicu www.farmasi.rs.

Dragan Varagić

Ivan Bildi

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije