8.1 C
Belgrade
10 C
Zagreb
8.9 C
Sarajevo
18.04.2021.

Poigrajte se idejama i detaljima i uredite svoj radni prostor!

IZDVAJAMO

Rad kod kuće može da bude pravo zadovoljstvo uz malo praktičnosti i mnogo sopstvene kreativnosti. Kada je reč o praktičnom delu odnosno izboru dobrih komada nameštaja za radni prostor preporuke su uvek dobro došle a tim dizajnera enterijera Forma Ideale uvek spreman da pomogne u svakom trenutku.

Ako je prostor za radni kutak veći, imate prostora da se zaista poigrate sa idejama i detaljima koji će prostor učiniti baš onakvim kakvim ste ga zamislili ili pak zapazili u nekom časopisu. Počnite od krupnih elemeneta savetuju iz Forma Idealetj. od stola jer će vam upravo izbor stola diktirati i mogućnost odabira ostalih elementa kao i stila radnog kutka. KOMPJUTER STO JAN je model koji poseduje praktičnu radnu površinu ispod koje se nalazi fioka i zatvoren segment za odlaganje svih važnih stvari i može biti pravi izbor za početak. Ako ste ljubitelj jedinstvenih detalja kao što je STOLICA HTC-118, onda ste radnom ambijentu zaista dali kreativni pečat. Ali tu se priča ne završava već tek počinje.  Nekoliko fotografija dragih ljudi, planer, flomasteri u boji, biljka, ali i tabla na kojoj će stajati spisak obaveza i po koja motivaciona poruka, samo su neki od detalja pomoću kojih će vaš prostor imati lični pečat i bićete kako se u narodu kaže, svoj na svome.

 

Ni manji prostor neće predstavljati problem vašem kreativnom poduhvatu ako se posavetujete sa dizajnerima enterijera Forma Ideale oko glavnih elemenata vašeg budućeg radnog prostora.

 Racionalno i lepo moći ćete da iskoristite manjak prostora uz KOMPJUTER STO LIBER i postignete savršeno funkcionalan radni prostor. Praktična kompozicija radne površine, sistema fioka i zatvorenog krilnog dela, donosi dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje važnih stvari, dokumenata ali i kozmetike. Par detalja u roze boji i veliko okruglo ogledalo, koje je apsolutni trend ove godine, učiniće da ovakav radni prostor postane omiljeno utočište svake dame!KANCELARIJSKA FOTELJA QZY-GYB45 savršeno će se uklopiti u udoban koncept prostora i zadovoljiti potrebe za estetikom, ali i udobnošću pri višečasovnom radu.

 Još jedna opcija stola o kojoj možete razmiliti je KOMPJUTER STO CT-1726, koji može da ispuni prohteve i estetski zahtevnijih standarda jer svojim dizajnom donosi industrijski stil u punom sjaju.

 A tek zanimljiva, otvorena, asimetrična POLICA BS-1613poklanja mogućnost zanimljivih enterijerskih ideja, uz puno prostora za izlaganje knjiga i dekoracije.

 Da li obraćate pažnju na detalje, recimo sklad boja i trendove? Evo još malo saveta.

 Kombinaciju crne boje i drveta, koju nam industrijski stil omogućava uvek je poželjno oživeti sa detaljima žute boje koji daju smelost i dozu vedrinu prostoru. Neizostavni detalji u ovako uređenom enterijeru su biljke koje će oslobađenjem kiseonika učiniti da budete manje umorni i pospani posle par sati intenzivnog rada. Uz zanimljive tapete sa ispisom svetskih metropola stvorićete prijatan i inspirativan ambijent, tako da će rad od kuće postati pravo zadovoljstvo. 

 I na kraju, uživajte u svojoj kreaciji i pitajte nas uvek za savet, poručuju iz Forma Ideale.

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije