6.7 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
19.04.2021.

Kasté – novi autorski modni brend koji čeka da ga zavolite!

IZDVAJAMO

Crno-beli minimalizam sa neočekivanim zapletom- ovako bismo ukratko opisali brend originalnih majica Kasté čiji nam je profil privukao i zadržao pažnju tokom krstarenja šarenim Instagram prostranstvima.

U priču o Kasté utisnut je autorski pečat dizajnerke Taše Milošević i ekonomistkinje Kristine Kočović, sestara koje su se, ukrstivši svoje profesije i kreativne senzibilitete, otisnule u stvaralačku pustolovinu, odvažno prkoseći modnoj uniformisanosti i diktatu fast fashion trendova.

Iako osnovan početkom 2019. godine, brendu Kasté pošlo je za rukom da izgradi prepoznatljivi identitet u koji je virtuozno ugrađen duh unikatnog, urbanog i atraktivnog. Kasté je više od garderobe, to je ogledalo autentičnog stila, stava i karaktera osobe koja ga nosi, a u prilog tome govori bogata paleta razigranih printova koji, primenjeni na belom i crnom pamuku, predstavljaju omaž mistici svemira, snazi feminizma i uzbudljivim simbolima pop kulture.

Sva pažnja brenda usmerena je na promišljeno kombinovanje premium materijala i ležernih krojeva za majice i haljine koje zagarantovano laskaju svakoj figuri. Dodate li im originalne  Kasté aksesoare u vidu kaiševa i korseta, budite sigurni da ste otvorili vrata beskrajnih outfit mogućnosti

Očarani bogatstvom printova i detalja, napravili smo selekciju majica i haljina koje bismo sa uživanjem nosili ove sezone. Pogledajte ih u nastavku, a ukoliko neki od Kasté komada poželite u svom garderoberu, možete  ih pronaći ovde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije