6.7 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
19.04.2021.

Brend kupaćih kostima MO SWIMWEAR predstavio novu Goddess kolekciju

IZDVAJAMO

Modna dizajnerka Milica Opačić zajedno sa svojom prijateljicom Nikolinom Jungić već par godina stvara liniju kupaćih kostima – MO SWIMWEAR by M&N.  Prethodnog vikenda, Milica I Nikolina organizovale su Bikini Matine na bazenu Sava Bien, gde su prvi put u Beogradu prikazale Mo Swimwear kupaće kostime i kolekciju za leto 2019 – Goddess.

MO Swimwear by M&N može se pohvaliti velikim izborom jednodelnih i dvodelnih kupaćhi kostima, koji su kreirani za različite građe, a zahvaljujući jedinstvenim krojevima i činjenici da su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, ovi kupaći kostimi se mogu nositi u različitim prilikama (kao bodi ili top), ne samo na plaži. Kao i sa brendom MO Premiere, Milica se drži klasičnih, vanvremenskih krojeva, na koje nadograđuje šik elemente, koji otvaraju mogućnost brojnih kombinovanja i ističu žensku figuru u najboljem svetlu.

Goddess kolekcija sadrži četiri boje: crnu, belu, crvenu i zlatnu, a modeli nose imena boginja.

Pored kupaćih kostima, brojne dame na ovom matineu, mogle su da uživaju i u fotogrfijama iz editorijala, čiji je autor Marko Vulević.

MO Swimwear već par godina uspešno posluje i u inostranstvu, a u Beogradu se može naći u studiju Milice Opačić – MO Premier na Dorćolu.

Zapratite ih na Instagramu: @mo_swimwear_

 

 

Foto: Marko Vulević

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije