8.1 C
Belgrade
10 C
Zagreb
8.9 C
Sarajevo
18.04.2021.

Vreme je za Havaianas japanke!

IZDVAJAMO

Inspirisan japanskim zōri sandalama, Robert Fraser je izmislio i masovno proizvodio japanke. Ime Havaianas je izvedeno iz ženskog oblika portugalske reči za “Hawaiians”, a uzorak na đonovima japanki  dizajniran je tako da liči slamnatim đonovima zōri. Izvorno, svi Havaianas su imali bele uloške s obojenim outsoleimai trakama. Zbog svoje jednostavnosti, kvaliteta I pristupačne cene, japanke su postale popularne među svim društvenim slojevima u Brazilu.

 

 

Havaianas je oficijalno postao globalni brend 2000. godine, uprkos drugim brendovima koji imitiraju njegov stil. Kako bi se izdvojili na globalnom tržištu, angažovano je nekoliko marketinških agencija. Angela Hirata, direktorka spoljne trgovine „Alpargatasa“, objasnila je da je Havaianas svima dostupan proizvod koji sa podjednakim žarom kupuju ljudi, bez obzira na svoj imovinski status, te ga danas nose i najveće zvede svetskog show biznisa. Inspirisan japanskim zōri sandalama, Robert Fraser je izmislio I masovno proizvodio japanke. Ime Havaianas je izvedeno iz ženskog oblika portugalske reči za “Hawaiians”, a uzorak na đonovima japanki  dizajniran je tako da liči slamnatim đonovima zōri.

Izvorno, svi Havaianas su imali bele uloške s obojenim outsoleimai trakama. Zbog svoje jednostavnosti, kvaliteta I pristupačne cene, japanke su postale popularne među svim društvenim slojevima u Brazilu.

Modeli brenda HAVAIANASdostupni su u prodavnicama FASHION&FRIENDSširom Srbije – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš.

 

 

foto: Havaianas

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije