8.1 C
Belgrade
10 C
Zagreb
8.9 C
Sarajevo
18.04.2021.

Guess nam donosi vajb uzbudljivog kalifornijskog leta!

IZDVAJAMO

Ovog leta američki brend GUESS lansirao je reklamnu kampanju s atrakltivnim modelima, Gwen Van Meir, Mishel Gerzig i Arsenii Savitckii u glavnim ulogama koja je snimljena u zapadnoj pustinji Mojave okruženoj Joshua Trees i ikoničnim planinama u daljini.

 

Po ideji Paul Marciana, glavnog kreativnog direktora za GUESS ? Inc. i kroz objektiv fotografkinje Tatijane Gerusove, nastala je kampanja za leto 2019. koja obuhvata ležernu i bezbrižnu senzualnost i oživljava duh kolekcije. Kampanja prati tri modela koji od glave do pete nose GUESS komade iz letne kolekcije, krećući na putovanje kroz pustinju tražeći nezaboravnu avanturu. Snimljeni ispod žarkog sunca i naspram zemljanog krajolika, GUESS devojke i momak su nam dočarali istinski duh GUESS-a; seksi, mlad i pustolovan.

Ženski deo kolekcije sačinjen je od jeansa, suknji, jakni i haljina u mešavini svetlih i tamnih pranja, manje ili više tretirani. Vibrantni cvetni printovi dominiraju kolekcijom bogatom tealom i zelenom podlogom, omogućavajući cvetovima da dođu do izražaja sa svakom kreacijom. Eko koža i moto jakne vraćaju ovu sezonu GUESS devojke na stazu prepunu avantura uz veliki izbor grafičkih majica. Za muškarce, tretirani jeans igra zapaženu ulogu i dostupan je u različitim siluetama.

Odabrane modele iz letnje kolekcije možete kupiti u GUESSradnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, Novom Sadu – Promenada, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDSu Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs

Foto: Tatyana Gerusova

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije