7 C
Belgrade
7.8 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
18.04.2021.

Cela Snupijeva družina u LEVI’S® kolekciji!

IZDVAJAMO

Zahvaljujući uspehu koji je ostvarila prošlogodišnja kolekcija sa ovim neprevaziđenim crtanim likom, Snupi i njegova družina nastaviće da budu deo Levi’s® brenda. Nova kolekciji za proleće/leto 2019 biće oslikana celom Snupijevom družinom koju čine: Charlie Brown, Linus, Lucy, Peppermint Patty, a njihovi likovi nalaziće se na džins komadima, majicama, duksevima i aksesoaru. Ovi veseli motivi još jednom su oživeli Levi’s® klasiku i naravno, baš kao i u stripovima, neće im nedostajati smeha i zabave. Odličan primer je Levi’s® platnena torba koja pored Snupijeve grafike sadrži i frazu “Totes” odštampanu na vrhu.

Za Levi’s® i Snupija saradnja u sezoni proleće/leto 2019 nastala je prirodno – oba brenda zauzimaju posebno mesto u američkoj pop kulturi i važni su za nekoliko generacija njihovih ljubitelja. Pored emocije koju izazivaju kod njihovih fanova, posebnu vezu imaju sa Kalifornijom. Za Levi’s® i Snupijevu družinu, kvalitet je veoma važan, ali se humor ne zaboravlja, što se može primetiti kod svake nove kolekcije.

Svaki komad denima sadrži jedinstvene žute etikete i žute detalje na unutrašnjosti džepova. Međutim, grafike koje se danas koriste se savršeno uklapaju sa trendovima, a služe da unesu malo optimizma u svakodnevno oblačenje – optimizam i humor – po tome su poznata oba brenda. Bilo da je u pitanju grafika sa Snupijem koji spava na vrhu Levi’s® Batwing loga, Peppermint Patty i Marcie kako razgovaraju iznad “Girl Talk” ispisa ili printa Snupijeve družine na denimu – ovo je kolekcija koja oduševljava i decu i starije.

Odabrani modeli iz LEVI’S x SNOOPY kolekcije dostupni su u LEVI’Sradnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Rajićeva shopping center, Novom Sadu – Promenada i Nišu – Forum shopping centru, te DENIMLAB u Beogradu – Delta city.

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije