8.1 C
Belgrade
10 C
Zagreb
8.9 C
Sarajevo
18.04.2021.

Saucony Originals su patike koje želimo ovog leta!

IZDVAJAMO

Kolekcija proleće/leto 2019 američkog branda SAUCONY ORIGINALS predstavlja Saucony Heritage asortiman, koji uključuje reintroducirane starije stilove patika koje su poboljšane boljim materijalima i različitim bojama.

Američki brend Saucony, nastao je davne 1898. Ova činjenica, svrtava ga u jedne od najstarijih sportskih brendova koji i danas sa uspehom postoje i rade. Kompanija je proizvodila (i dalje proizvodi) patike namenjene trčanju, karakteristične po njihovom visokom kvalitetu i inovativnim tehničkim performansama.

Sa klasičnom siluetom, Saucony Originals kolekcija je sinonim za autentične patike za trčanje nastale pre nekoliko decenija, koje danas predstavljaju lifestyle modne ikone širom sveta. Modna tržišta poput Italije, Španije i Francuske, samo su neke destinacije na kojima su ovi modeli nezaobilazni modni detalj u svakodnevnom životu. Sa više od veka inovacija i ekspertize, brand Saucony koristi svoje iskustvo i istoriju da prezentuje „footwear“ modnu liniju koja svake sezone evoluira kroz obilje modela i boja.

Ponudu brenda na domaćem trzistu čine modeli – Jazz original, Shadow 5000, Shadow original, Jazz lowpro, Shadow original vegan i Grid Sd.

Odabrani modeli čine ekskluzivnu ponudu prodavnica FASHION&FRIENDS u Srbiji i Crnoj Gori, kao i Denimlab u Beogradu.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije