8.1 C
Belgrade
10 C
Zagreb
8.9 C
Sarajevo
18.04.2021.

Nova IKEA capsule kolekcija- skandinavski dizajn zaokružen pametnom tehnologijom

IZDVAJAMO

Nakon što nas je prošlog meseca zaintrigirao znaimljivim tizerima na društvenim mrežama, švedski brend nameštaja IKEA zvanično je najavio ekskluzivnu saradnju sa američkim proizvođačem zvučnika i audioe tehnike Sonos.

Premijerno prikazana  na Nedelji dizajna u Milanu, ova ekskluzivna capsule kolekcija sadrži dva ključna komada-stonu lampu i policu sa ugrađenim najnovijim modelima WiFi Sonos zvučnika. Inspirisana romantičnom svetlošću i atmosferom enterijera sa kaminima,  kolekcija jkoja nosi naziv SYMFONISK kreirana je tako da pruža mogućnost prilagođavanja zvuka i svetlosti trenutnom raspoloženju. Modularnost je još jedna karakteristika kolekcije: minimalističku zvučnu policu za knjige moguće je po želji postaviti i vertikalno i horizontalno, dok ju je, kao i lampu, moguće kontrolisati uz pomoć specijalne Sonos aplikacije, i povezivati je sa drugim Sonos uređajima u prostoru.

Iako još uvek nije objavljen datum zvaničnog izlaska pametne Sonos x IKEA capsule kolekcije, poznato je da će polica biti dostupna po ceni od oko 100 dolara, dok će ljubitelji modernih gedžeta i skandinavske estetike za lampu morati da izdvoje oko 180 dolara.

Skrolujte i otkrijte kako izgleda sinergija IKEA dizajna i pametne Sonos tehnologije!

 

 

 

Foto: IKEA

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije