8.1 C
Belgrade
10 C
Zagreb
8.9 C
Sarajevo
18.04.2021.

Spremni za trening? Otkrivamo vam kako izgleda nova Superdry Sport kolekcija!

IZDVAJAMO

Ove sezone, centralno mesto Superdry Sport kolekcije zauzimaju fini detalji i nove tehnologije, a brend istovremeno nastavlja da zagovara važnost samoizražavanja i osnaživanja ličnosti. Inovacije primenjene na kolekciji dolaze usklađene sa različitim stilovima, a komadi koji je čine namenjeni su ljubiteljima sporta i aktivnog stila života. 

 

Raznovrsne boje i istaknut logo glavne su karakteristike Superdry muške kolekcije. Kolekcijom dominiraju crvena, plava, bela i siva boja uz prisustvo maskirnog printa, a kada je o materijalima reč, posebno se izdvajaju Gym Tech pantalone i duks napravljeni sa termalnim svojstvima za maksimalnu udobnost. Retro stil je modernizovan trakastim i mrežastim detaljima, što obezbeđuje lakoću pokreta ljubiteljim sporta i aktivnog načina života. 

 

 

Žensku kolekciju karakterišu detalji poput folije, metala i naglašenih grafika. Svetla ljubičasta i zelena boja u vidu prugastih detalja dominiraju na ženskim sportskim pantalonama, a odlično se kombinuju sa sportskom majicom i kratkim pantalonama za trening.  Zlatni logo ističe se na majicama i prslucima napravljenim od posebnog ergonomskog materijala za neometan protok vazduha. 

Active Sport kolekcija za žene i muškarce savršeno odgovara za sve sportske aktivnosti, a brend je posebno vodio računa o materijalima. Muške majice u maslinastoj i svetlo sivoj boji ukrašene su narandžastim detaljima. Tropski i leopard dezeni karakterišu žensku kolekciju. Istaknite vaš sportski stil sa mrežastim sportskim pantalonama i duksem ili kratkim jumperom. 

 

Materijali sa odličnim performansama čine sportsku odeću veoma kvalitetnom i privlačnom. Kolekcija je funkcionalna, elegantna i lagana, a Superdry ponovo pomera granice između sportswear i casual odeće.  

 

Odabrani modeli SUPERDRY SPORT kolekcije dostipni su u radnjama SUPERDRYu Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Promenada shopping centar, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDSu Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i DENIMLAB u Beogradu – DELTA CITY. 

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije