1.6 C
Belgrade
3.3 C
Zagreb
0 C
Sarajevo
17.04.2021.

Diesel kolekcija inspirisana ekstremnim sportovima i 90's video igrama

IZDVAJAMO

Za početak nove sezone – proleće 2019 – Diesel ponovo ruši sve norme, ovaj put sa dvodelnim specijalom. Kao ultimativnu kombinaciju za prolećnu kolekciju Diesel koristi grafike koje sadrže motive poput ekstremnih sportova, motora i video igara iz 90-ih godina. Svaki komad odeće sa ovim motivima uklapa se u estetiku brenda, a ekstremni sportovi i motori veoma su povezani sa kulturom kompanije.

Iako su ekstremni sportovi i grafike inspirisane motorima deo Diesel pristupa već dugi niz godina, ove godine dobijaju hiper vizuelna unapređenja. Odličan primer su artikli sa neonskim bojama i živopisnim grafikama, interpretiranim iz video igara 90-ih godina.

Kožne jakne – ključni su komadi odeće Diesel prolećne kolekcije – dizajnirane su sa gumenim panelima na ramenima i upotpunjene modernim detaljima, a rezultat je neustrašivo retro-futuristički.

 Čuveni denim Diesel brenda dostupan je u nešto svetlijim bojama, upotpunjen živopisnim dodacima u boji. Esencijalni komadi prolećne sezone ovog brenda su kaiševi i jakne, kao i kožne čizme inspirisane moto sportovima.

 Moćna i razigrana, ova odeća podstaknuta je uzbuđenjem koje nosi svaka trka, a pogodna je i za street style.

 Odabrani modeli prolećne kolekcije dostupni su u DIESEL radnjama u Beogradu – UŠĆE shopping centru i Novom Sadu – Promenada shopping centru, kao i multibrend prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije