Women’s Fest po šesti put u atrijumu Delta City-ja

od Imaginarijum 0

Šesti  po redu Women’s Fest, održaće se  23. i 24. marta (subota i nedelja) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 -22h.

Novo izdanje događaja pod sloganom My Choice… posvećeno je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira a organizuje se u luksuznom ambijentu šoping mola Delta City i ovog puta kao do sada, predstaviće najkvalitetnije brendove koji su prisutni na našem tržištu.

Ova  manifestacija je odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom, putovanjima i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu.

Pored velikog broja stručnih lica iz različitih  industrija, sa kojima se dame mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna  pitanja, biće u prilici i da se konsultuju sa astrologom, numerologom, dobiju besplatnu šminku i  frizuru, učestvuju u nagradnoj igri i još mnogo toga.

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće više od 30 izlagača i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije najnovijih health & beauty trendova za predstojeću proleće/leto sezonu.

Organizatori događaja su marketinška agencija EVENT 1TO1 i Delta City.

Neka 6.Women’s Fest My Choice bude i Vaš izbor!

Share This: