Kreirajte savršen odmor uz kafe užitak!

od Imaginarijum 0

Odmor – oh, kako lepo zvuči ta reč. Svi ga tražimo i tako željno iščekujemo. 

Dok maštamo o letnjim putovanjima, mart mesec nam nudi jedan poseban dan, 26. mart. 
Tog dana u svetu se obeležava internacionalni  „savršen dan za odmor“. Dan kada kreiramo naše savršeno putovanje i pronalazimo jedinstvene uravnotežene ukuse i mirise kako bi nam sva čula bila zadovoljena. 

Kako se po jutru dan poznaje, preporučujemo vam da zdrav početak vašeg savršenog dana za odmor, upotpunite sa malo dodatne snage a gutljaj energije optočen ukusima afričkih predela upravo je ono što možemo da pronađemo u opijajućim mirisima i ukusima espresso kafe.

Otputujte svojim čulima u Indoneziju u kojoj se uzgaja egzotična kafa sa bogatim, baršunastim telom i divljim drvenastim notama. Kolumbija, ostaje da sazri na grani mnogo duže, a onda se pojedinačno, ručno bere na dan kada je savršeno spremna. Ona je klasična, kasno brana kafa sa živopisnim vinskim notama crvenog i bobičastog voća. Etiopija donosi lagane note voćnog džema i cvetova pomorandže.

Ako ipak u toku dana želite produženu svežinu i snagu nešto blaže jačine, odlučite se za opciju ukusa Nikaragve ili kremaste vanile. Međutim, ako je došlo veče koje želite da provedete sa dragim prijateljima a ne želite da unosite kofein za vas je tu i bezkofeinska opcija.

To je upravo ono što nam Nespresso nudi, savršen ukus i miris na jednostavan način. Ubacite kapsulu u aparat, pritisnite dugme i uživajte u nekom od 25 Nespresso ukusa uz najmanji napor. Svaki ljubitelj kafe sada može da izrazi svoju kreativnost i da postane sam svoj barista čak i kod kuće. 

Ali vi ipak pokušajte da otputujete, makar u čaroban Nespresso svet. Upotpunite svoj poseban dan, prvi u nizu onih o kojima maštate kada razmišljate o savršenom danu za odmor. Priuštite svojim čulima sitna zadovoljstva i ona će vam dobro vratiti. Ugodite sebi jer za sebe želite samo najbolje a to je upravo Nespresso

Foto: Nespresso

 

 

 

Share This: