Afrika u kući- otkrijte šta nam stiže sa novom IKEA capsule kolekcijom!

od Imaginarijum 0

Da li ste spremni da sa novim godišnjim dobom, i vaš dom dobije novo lice, možda ono inspirisano šarenilom i egzotikom afričkog kontinenta?

U saradnji sa grupom arhitekata i dizajnera enterijera sa afričkog kontinenta, švedski brend nameštaja IKEA pokrenula je kreiranje sasvim posebne kolekcije u znaku folklora i estetike jednog od najživopisnijih podneblja sveta. Razigrana eklektika Överallt kolekcije sačinjena je od minimalističkih komada nameštaja upotpunjenih tradicionalnim etno dezenima koji će se provereno uklopiti  i u najmodernije životne  i radne prostore, unoseći dinamiku i razigrani kolorit.

Vesela, egzotična i vedra, Överallt  capsule serija lansirana je na konferenciji Design Indaba u južnoafričkom gradu Kejptaunu, a u njoj se mogu pronaći upečatljivi komadi nameštaja koji idealno funkcionišu kako u unutrašnjosti tako i izvan doma, kao i tepisi, posuđe  i pregršt dekorativnog kućnog tekstila koji u domu stvara efekat jedinstvene eklektične udobnosti.

Ukoliko vas fotografije Överallt editorijala inspirišu na promenu obojenu toplim spektrom Ekvatora, pravi je momenat da posetite najbliži IKEA prodajni objekat!

 

 

 

 

Share This: