Da li ste videli novu UGG kampanju za proleće/leto 2019?

od Imaginarijum 0

UGG® predstavio je svoju petu globalnu kolekciju za sezonu proleće/leto 2019, u kojoj su učestvovali kalifornijski glumci, uključujući i poznatog glumca McCaul Lombardija. Ovaj ikonični lifestyle brend nastavlja da slavi jedinstven stil kroz modele koji na pravi način naglašavaju duh i raznovrsnost UGG® brenda.

Prema rečima Andrea O`Donnella, Predsednika za Fashion&Style brendove, UGG Collective angažovao je kalifornijske fotografe, muzičare, glumce, umetnike, surfere i skejtere. Oni su dovoljno smeli, provokativni, slobodni, optimistični i realni, baš kao i UGG. Svake sezone brend angažuje individualce jedinstvenog karaktera i stava, koji kroz ličnu priču dele viziju brenda.

UGG® brend svoju jedinstvenu kulturu nastavlja da slavi kroz UGG® Collective u kampanji za proleće-leto 2019. Za ovu kampanju izabrana su ikonična kalifornijska mesta. Od veličanstvenih planina i divljih šumskih predela, do bučnih gradova i mirnih mesta pored plaže, Kalifornija je raj koji okuplja ljude iz celog sveta. Za novu kampanju, UGG® i glumci putovali su širom države, pronalazeći lokacije u Oceanside Beach-u, San Diegu, Palm Springs-u i Joshua Tree-u, mestima koja savršeno predstavljaju kulturu brenda i Kalifornije

Kampanju brenda zabeležili su fotograf Frederic Auerbach i snimatelj Kauai Moliterno, a produkciju je uradila 3 Star Productionpod rukovodstvom kreativne direktorke Jessice Wells. Kasting je uradio kasting director Shay Nielsen uz pomoć stiliste Kate Rut i Jen Patryn, frizera Nikki Providencei vizažiste Katey Denno. Lokacije su dekorisane uz pomoć prop stiliste Roberta Sumrella.

Odabrani modeli iz prolećne kolekcije brenda UGGmogu se kupiti u multibrand radnjama FASHION&FRIENDSu Beorgadu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Share This: