Osmomartovsko darivanje: nagrađujemo naše čitateljke besplatnim online kursevima engleskog jezika!

od Imaginarijum 0

Zašto je bolje da, umesto cveća, voljenim ženama iz vašeg okruženja za 8. mart poklonite kurs engleskog?

Zato što ih cenite i volite i želite da budu samostalne i obrazovane.

Zato što će moći da komuniciraju sa 20% svetske populacije ili sa 1,5 milijardi ljudi.

Zato što im to otvara mogućnost za rad u 54 zemlje u kojima je engleski zvaničan ili maternji jezik.

Povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, za naše nakreativnije čitateljke obezbedili smo besplatne online kurseve engleskog jezika koji će im pomoći da nauče ili usavrše ovu dragocenu profesionalnu veštinu.

BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želite da budete jedna od tri dobitnice besplatnih online kurseva engleksog jezika, potrebno je da na adresu info@imaginarijum.rs pošaljete mejl sa predmetom Besplatan kurs 8. mart, u kom ćete napisati svoje ime i prezime i razlog zbog kog baš vi treba da osvojite nagradu. Nagradna igra završava se 8. marta u 23:59.

Sve nagrađene čitateljke dobiće poklon-kod sa kojim ostvaruju pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesu u formu koja se nalazi na dnu strane, dobitnice dobijaju na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa. Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je samo jedan od načina na koji Business Academy želi da pokaže koliko ceni važnost kontinuiranog ulaganja u obrazovanje žena.

 

Share This: