Ne propustite Dane zdravlja u Delta City-ju!

od Imaginarijum 0

 15.  i 16. februara u Delta City šoping centru u periodu od 10:00 do 22:00 biće održana manifestacija DANI ZDRAVLJA”, posvećena zdravlju i zdravim životnim stilovima.

Manifestacija DANI ZDRAVLJA” kreirana je s ciljem da pruži odgovore na sva pitanja u vezi sa prevencijom, konzumiranjem zdravih proizvoda i motivisanjem posetioca da samo primenom zdrave ishrane, proverenih i zdravih proizvoda i preparata možemo uticati na poboljšanje svog zdravstvenog stanja i izgleda. Posetioce očekuju korisni saveti stručnjaka, atraktivni popusti i degustacija proizvoda i pokloni.

Za sve zainteresovane posetioce organizatoru su pripremili i besplatne preventivne preglede poput merenja vitaminsko- mineralnog statusa u organizmu. Otkrijte koji vam minerali i vitamini nedostaju, prekontrolišite krvni pritisak i šećer u krvi, družite se sa Milicom Đorđević, autorkom bloga One light shot, degustirajte vitamine, suplemente i zdrave namirnica, konsultujte se sa stomatolozima i saznjate više o značaju oralne higijene za opšte zdravlje.

Manifestacija će oba dana biti otvorena za posetioce od 10:00 do 22:00.

 

Share This: