Reebok x Victoria Beckham: autentični sportski komadi za moderne i odvažne

od Imaginarijum 0

U saradnji sa globalnim fitnes brendom Reebok, Viktorija Bekam premijerno je predstavila novu kolekciju donoseći nam univerzalne komade, dizajnirane tako da se jednostavno prilagode savremenom načinu života. Pronalazeći inspiraciju u iskustvu koje je stekla dok je živela u Los Anđelesu i Londonu, čuvena modna dizajnerka kreirala je kolekciju Reebok x Victoria Beckham za proleće 2019, a to je razlog zbog kog modeli u anjvećoj meri odišu opuštenim kalifornijskim duhom uz prefinjeni britanski kroj.

“Osnovna ideja ove kolekicje je kombinovanje ležernog stila uobičajenog za uličnu modu, sa tehničkim performansama sportske odeće, uz doslednost minimalističkoj estetici mog brenda. Rezultat su komadi prilagođeni savremenom načinu života”, istakla je Bekamova, koja je saradnju sa brendom Reebok započela još 2017. godine.

 Ova kolekcija bez sumnje redefiniše savremeno sportsko odevanje.

„Za mene je veoma važno što sam današnjici, brzoj kakva jeste, ponudila modu budućnosti koja se može jednostavno uklopiti u bilo čiji garderober. Uz ove komade možete boraviti u kancelariji, a odmah potom, u njima i trenirati u fitnes centru. Želela sam kolekciju koja će značiti onima koji, baš kao i ja, imaju mnogo obaveza”,otkrila je Viktorija, dodajući da je lično tokom treninga isprobala svaki komad.

 Odlike nove kolekcije jesu čista i suptilna estetika, dok je svaki komad skrojen od visokokvalitetnih tkanina. Paleta boja kombinuje, sa jedne strane, nijanse kamel, srebra i sive uz narandžastu, crnu i belu, sa druge strane.

Nova Reebok x Victoria Beckham kolekcija za proleće 2019. dostupna je za kupovinu na Reebok.com/VictoriaBeckham.

 

Share This: