Iščekivanje glamuroznog i vatrenog leta- otkrijte deo nove LIU Jo kolekcije!

od Imaginarijum 0

Glamurozna ženstvenost i vatrena senzualnost: ovako bismo ukratko opisali novu LIU JO kampanju za sezonu proleće/leto 19. Sofisticirana, prelepa i autentična, zvezda svetskog modelinga Anna Ewers već drugu sezonu zaredom zaštitno je lice poznatog italijanskog brenda, osvajajući nas šarmom kojim savršeno nosi svaki Liu Jo autfit. Poznata modna kuća ponosno ističe saradnju sa virtuozima modne fotografije Mert&Marcus, koji svojim umećem materijalizuju i najveću fantaziju kreativnog modnog tima. 

Glamur bez kompromisa bez sumnje predstavlja jedan od glavnih aduta kolekcije za proleće/leto 2019, koja savršeno tečno nastavlja poglavlje modne avanture započete sezonom jesen/zima 18. Kampanja je, zapravo, proizvod prirodne evolucije prethodnog #glamourizing projekta i želje za naglašavanjem prepoznatljivog, sofisticiranog modnog nasleđa.

Atraktivna Anna Ewers zasijala je u LIU JO outfitu na snimanju u studiu, a digitalni svetlosni efekti savršeno su istakli njenu siluetu stvarajući prefinjene igre senki. Rezultat su sveže, senzualne fotografije na kojima je prikazana ženstvenost, te i glamurozni duh brenda.

Magnetska privlačnost, svetli i intenzivni tonovi, kao i raskoš boja ključni su faktori koji ističu intenzitet letnje kampanje, fokusirajući se na senzibilitet, šarmantnost i ženstvenost. Kampanja je odraz samopouzdanja, privlačnosti i nežnosti, kao karakteristika ženskog pola, i prenosi poruku o jačanju položaja i identiteta žena širom sveta.

Prolećnu kolekciju možete kupiti u LIU JO prodavnici u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Foto: Mert & Marcus

 

Share This: