Dobro došao, Starbucks! Obožavano kraljevstvo kafe uskoro u Beogradu!

od Imaginarijum 0

Prva Starbucks kafeterija u Srbiji stiže u Beograd i to u Knez Mihajlovoj ulicu! Prijatna i udobna atmosfera i opijajući miris kafe vrhunskog kvaliteta u martu 2019. dolazi nam sa najvećim i najomiljenijim prodajnim Starbucksna svetu u martu stiže u Beograd, u Rajićeva Shopping Centar, a sigurni smo da ćete i vi posle ove informacije jedva čekati da napravite svoju prvu Starbucks porudžbinu i dobijete čašu sa vašim imenom zapisanim pored čuvenog zelenog logotipa.

Starbucks u proseku otvori dve prodavnice dnevno, a u svom lancu u ovom trenutku ima preko 28.000 prodajnih objekata širom planete, a tu je i još jedan zanimljivi statistički podatak: u kafi napravljenoj od najkvalitetnijeg zrna iz Etiopije i Hondurasa prosečni kupac uživa šest puta mesečno, dok lojalni to čine preko 16 puta za 30 dana.

Na proleće naredne  godine, priliku da prvi svoju svakodnevnicu obogate omiljenom kafom i upoznaju se sa pravim duhom Njujorka, imaće ljubitelji dobrog šopinga u Rajićeva Shopping Centru. Pored premium shopping iskustva koje je bolje od svake kupovine i restorana sa najlepšim poglednom na grad, Rajićeva će uskoro svojim kupcima omogućiti i uživanje u prijatnoj atmosferi o kojoj priča ceo svet, uz priliku da isprobaju preko 87.000 kombinacija napitaka dostupnih u svim Starbucks lokalima.

 

Foto: Starbucks

 

 

Share This: