Legendarni Disney klasik “Dambo” dobija igrani rimejk!

od Imaginarijum 0

Dambo, kultni animirani film Volta Diznija iz 1941. obeležio je naše detinjstvo i naučio nas je jednu od najvažnijih životnih lekcija:da je važno ne odustajati od snova iako nam se nekada čini da ih je nemoguće ostvariti.  Zato smo sa radošću primili vest da nam u bioskope narednog proleća stiže igrani rimejk ovog animiranog ostvarenja čiju režiju potpisuje genijalni filmski stvaralac Tim Barton.

Emotivna filmska bajka donosi nam priču o sloniću Dambu koji, nakon što zbog svojih velikih ušiju biva odbačen od stanovnika cirkusa, spoznaje da mu ovaj nedostatak donosi nešto neverovatno: moć letenja i priliku da svet upozna iz čudesne perspektive ptica.

Uloga vlasnika cirkusa Maksa Medičija poverena je filmskoj legendi Deniju De Vitu, dok lik cirkuske zvezde Holta Farijea glumi Kolin Farel, a kako su u Bartonovoj viziji oslikani događaji iz čuvenog Dreamlanda saznaćemo tek nakon 27. marta 2019, kada je zakazana svetska premijera filma.Do tada, pogledajte uzbudljivi trejler koji vas čeka u nastavku! 

 

 

 

 

 

Share This: