Britanski brend The Cure nastupiće na EXIT 2019!

od Imaginarijum 0

Zvanično je: kultna britanska grupa The Cure nastupiće 4. jula na Exitu u Novom Sadu!

Zvaničnim saopštenjem organizator je naglasio da se ovde radi o jednoj o poslednjih prilika za obožavaoce da čuju  Roberta Smita uživo, u okviru turneje kojom ova grupa obeležava 4 decenije postojanja!

The Cure će u narednoj godini nastupiti kao hedlajneri na tek nekoliko muzičkih festivala dok će Exit biti njihov prvi nastup u regionu, a imajući u vidu da se radi o kratkoj turneji i o bendu koji ima bazu od više desetina miliona obožavalaca različitih generacija, očekuje se da će ulaznice za koncerte legendarnog benda biti među najtraženijim u 2019. godinu.

Bilo da sviraju na festivalu ili samostalno, set liste The Cure obuhvataju njihovu celu karijeru, zbog čega im nastupi uvek traju od dva do tri sata. Očekuje se da će i nastup na Exitu biti koncertni spektakl sa najvećim hitovima kao što su “Friday I’m in Love”, “Lovesong”, “Pictures of You”, “In Between Days”, “Boys Don’t Cry”, “Close to Me”, “Love Cats”, “Just Like Heaven”, “A Forest”…

Stvarajući i izvodeći muziku koja se kreće kroz žanrove kao što su post-pank, indi i alternativni rok, The Cure je sastav koji se može pohvaliti sa 40 singlova, preko 1500 koncerata i nekoliko desetina miliona prodatih nosača zvuk, dok je frontmen benda Robert Smit najavio skori izlazak novog albuma.

Da li ste spremni za Exit koncert decenije?

Foto: Getty Images

 

 

 

Share This: