H&M Studio “neo-noir chic” kolekcija je savršena inspiracija za modnu jesen!

od Imaginarijum 0

Kolekcija za sezonu jesen/zima 2018 za žene, nazvana „neo-noir chik“, inspirisana je kultnom serijom “Tvin Piks” a u H&M prodavnicu u Knez Mihailovoj stiže nam  6. septembra!

Logika snova iz pomenute serije oslikava se u kolekciji punoj ženstvenih, upečatljivih komada i klasične odeće koja izgleda kao da je pozajmljena iz muškog ormara. Stil filmskih ikona iz pedesetih godina prošlog veka, koje su obeležile jednu eru, dodaju notu nostalgije u kolekciju – uska haljina od vune koja ističe figuru, trenč kaput koji prati liniju tela kao i indigo plava denim jakna, džins sa podvrnutim nogavicama i odelo od viskoze i svile sa notom grandž stila. Udobni, čupavi džemperi i elegantne bluze sa visokom kragnom takođe spadaju u ključne komade ove kolekcije.

“Kada je reč o H&M Studio kolekciji, uvek volimo da se igramo između ženske i muške strane ličnosti, a ove godine imamo taj preokret u vidu mode pedesetih godina prošlog veka – ultraženstvene opcije koje se kombinuju sa muškim detaljima i klasičnim komadima koji omogućuju da svako kreira svoj prepoznatljiv stil”, rekla je Pernila Volfart, glavna dizajnerka u H&M-u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: H&M

 

 

 

 

Share This: