Želimo sve iz ove “Friends” kolekcije kućnih detalja!

od Imaginarijum 0

Ukoliko su i vaše teenage i studentske dane obeležile večeri rezervisane za maratonsko gledanje urnebesnih doživljaja šestoro genijalnih cimera iz Bruklina, sigurni smo da ćete obožavati novu kolekciju home decor linije kuće Primark inspirisanu najgledanijim sitkomom u istoriji američke televizije!
 
 
Kolekcija “Friends” kreirana je sa željom da u svaki kutak vašeg doma unese šarm stanova najpoznatijih televizijskih prijatelja Rejčel, Rosa, Monike, Čendlera, Džoija i Fibi kao i atmosferu ljupke njujorške kafeterije Central Perk- njihovog omiljenog okupljališta i mesta za smeh, suze i “paklene” planove. Pored keramičkih šolja nalik onima u kojima je barmen Ganter pripremao tople napitke za ovu veselu družinu, kolekcija nam donosi i riznicu kućnog tekstila, jastuka, pidžama i lightbox rasvete upotpunjene ilustracijama čuvene ćurke iz Thanksgiving epizode, Džoijevog pingvina Hagzija ali i najpoznatijim replikama iz serijala poput “How you doin”, “Pivot”  i “We were on a break”.
Dajemo vam priliku da zavirite u editorijal posvećen ovoj sjajnoj kolekciji koja se već sada može naći u svim zvaničnim Primark radnjama širom Evrope!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ana Končar
Foto: Primark
 
 
 
 
 

Share This: