Regionalna muzička zvezda Natali Dizdar posetila novootvorenu Fashion & Friends

od Imaginarijum 0

Jedan od najpopularnijih multibrand radnji Fashion&Friends otvorio je svoja vrata u zadarskom Supernova centru. Atraktivnu radnju među prvima je posetila regionalna pevačica Natali Dizdar. Popularna umetnica je velika obožavateljka Fashion&Friends brendova koji su sastavni deo njene dnevne i večernje garderobe, a ovoga puta iskoristila je priliku da isproba ovosezonske top komade među kojima se našla Liu Jo maksi haljina i šešir te trendi traper jakna s Guess potpisom. Natali su posebnu pažnju privukle Diesel cipele i Replay sandale koje će se zasigurno naći u njenom ormaru. 

Multibrend store Fashion & Friends se prvi put pojavio na modnoj sceni 2007. godine te je kroz deceniju rada otvorio osam prodavnica u Hrvatskoj i to u Rijeci, Splitu, Zagrebu te na najnovijoj lokaciji u prekrasnom mediteranskom gradu Zadru. Izvanredna ponuda kreativnog dizajna vrhunske kvalitete obuhvata širok raspon renomiranih svetskih brendova kao što su Guess, Tommy Jeans, Liu Jo, Calvin Klein Jeans, Superdry, Replay, Premiata i Diesel.

Svaki brend je priča za sebe te zajedno čine savršenu simbiozu kultne ženstvenosti, senzualnosti, praktičnosti, kreativnosti i zaigrane prirode namenjene urbanoj populaciji koja prati trendove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Fashion & Friends

 

 

Share This: