RedShark bicikl daje vam slobodu da uživate u vožnji – ali na vodi!

od Imaginarijum 0

Dizajner koji stoji iza popularnih Volkswagen i BMW automobila predstavio je model trimarana sa pedalama koji će zaljubljenicima u biciklizam omogućiti da uživaju u svom omiljenom sportu i istražuju nove predele ali ovaj put na vodi.

 

 

Trimaran je višenamenski čamac sastavljen od glavnog i dva manja trupa međusobno pričvršćena bočnim gredama, dok ova biciklistička varijanta omogućava sportskim entuzijastima da krenu u osvajanje vodenih površina poput rieka, jezera i mora.  Red Shark Bikes, na čelu sa Jozepom Rubaumom, pokrenuo je proizvodnju tri verzije RedShark bicikala/trimarana – Fun, za sportiste koji žele da poboljšaju performanse,  Adventure i Sport – posebno dizajnirane za ljude koji vole avanture ili otkrivanje novih mesta. Adventure model opremljen je rancem za ram i vodootpornim prtljažnikom za skladištenje, kao i ojačanim slojem plastike sa donje strane sva tri trupca, dok je sportski model gotovo u potpunosti izrađen od lakih karbonskih vlakana.

Sva tri modela imaju mogućnost sklapanja kormila kao i pogonsku osovinu koja ne rđa na slanoj vodi i zavrtnjima od nerđajućeg čelika. Ukoliko ste pasionirani ljubitelj biciklizma koji istovremeno uživa u vodenim sportovima, sigurni smo da biste voleli da isprobate Red Shark vodeni bicikl čija se cena kreće od 4.995 pa sve do 9.995 €. 

 

 

Miona Todorović

FOTO: designboom

 

Share This: