Neraskidiva veza muzike i mode: Ariana Grande predstavila novi spot na Reebok sajtu

od Imaginarijum 0

Višestruko nagrađivana muzička zvezda Ariana Grande i globalni sportski brend Reebok objavili su dugo očekivani spot za pevačicin novi singl The Light Is Coming na sajtu Reebok.com, priredivši potpuno neočekivano i uzbudljivo iskustvo za milione fanova širom sveta.

Zahvaljujući jedinstvenoj pojavi i neverovatnim glasovnim sposobnostima, Ariana je osvojila armiju obožavalaca širom sveta, koji se dive kako njenoj muzici,tako i autentičnom stilu. Ne samo da će spot za pesmu The Light Is Coming moći premijerno da pogledaju na sajtu Reebok.com, obožavaoci će na istom mestu imati i mogućnost da izaberu neku od odevnih kombinacija koje pevačica nosi u videu. Ariana se u spotu pojavljuje u novom modelu Reebok Classic Rapide patika iz kolekcije jesen/zima 2018, inspirisanom retro trkačkom siluetom iz devedesetih.

Reebok već dugo sarađuje sa mladim i talentovanim umetnicima, a ovo je još jedna saradnja na koju smo ponosni”, ističu u brendu Reebok i dodaju da je model Reebok Classic Rapide dostupan na sajtu Reebok.com, dok će se u prodajnim objektima u Srbiji naći ove jeseni.

Posetite  Reebok.com  i uživajte u uzbudljivoj melodiji Ariane Grande!

 

 

Share This: