Louis Vuitton parfem “Le Jour Se Lève”: sunčano jutro zatvoreno u luksuznoj bočici!

od Imaginarijum 0

Nakon ekskluzivne serije od 7 uzbudljivih parfema lansiranih početkom 2017. godine, beauty linija luksuznog brenda Louis Vuitton postala je bogatija za miris “Le Jour Se Lève” koji je kreiran sa namerom da potpuno opčini sve ljubitelje svetlih, poletnih i svežih mirisnih nota. Fragrancu čiji je naziv inspirisan lepotom nežnog letnjeg jutra odlikuje nota mandarine sazrele na toplom suncu italijanskog juga, a njen snažan i prozračan miris dodatno pojačava egzotična fuzija mediteranskih citrusa, jasmina i crne ribizle, nežno dodirnuta tamjanom, mošusom, božurom i osmantusom.

Kako bi kreirala neponovljivo iskustvo nošenja mirisnog umetničkog dela sa potpisom čuvenog parfemiste Žaka Kavajera Beltruda(Beltrud je tvorac kultnih parfema poput L’Eau d’Issey modne kuće Issey Miyake i Armanijevog Acqua di Gio Pour Homme, prim.aut.), poznata pariska kuća svojim kupcima pružila je i mogućnost personalizovanja sofisticirane bočice dodavanjem inicijala ili brojeva koji za njih imaju posebnu ličnu vrednost, što, složićete se, zvuči kao fantastičan predlog za darivanje onih koje volite!

U nastavku vam otkrivamo očaravajući minimalistički dizajn ambalaže “Le Jour Se Lève” parfema koji se, pored zvaničnih Louis Vuitton prodavnica širom sveta može kupiti i online, po cenama koje se kreću od 200 evra za bočicu od 100ml i 300 evra za bočicu duplo veće zapremine.

 

 

 

 

 

 

 

Ana Končar

Foto: Louis Vuitton

Share This: